29 Şubat 2012 Çarşamba

Yolun Açık Olsun Bismark

Resmi Açıklama

Bismark Idan’la Yollar Ayrıldı29.02.2012
3 yıllık sözleşme imzaladığımız Ganalı oyuncumuz Bismark Idan’ın sözleşmesi karşılıklı görüşmeler sonucunda feshedilmiştir.
Ganalı oyuncu Bismark Idan’ın kulübümüzde bulunduğu süre içersindeki emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.

Sezon başında scout ekibimizin yoğun çalışması sonrası takıma katılan genç oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Kendisini sahada oynadığı futboldan çok dans gösterisiyle hatırlayacağız. Ne diyelim, yolun açık olsun Bısmark..







27 Şubat 2012 Pazartesi

Futboldan Öte


Giresun'da kaybedilen iki puan sonrası muhabir arkadaşlar Cihat hocaya soruyor;

- ' Oyunculara ilişkin bir ceza düşünüyor musunuz? '

Cihat Arslan: ' Bazı meseleleri biz aile içerisinde çözebiliriz. Başaramaz mıyız korkusunu takım halinde unutmamız gerekir. Hiçbir insan başarısız olmak istemez. Ekstra bir ceza düşünmüyoruz. Disiplin yönünden oyunculara asla taviz vermeyiz. Sorun varsa ilk önce o sorunu kendimizde ararız. '

Özcan Kızıltan sonrası takımın başına geçtiğinden beri tek bir maç kazanamamış (derbi kaybetmiş) ve son 8 haftada 4 puan toplamış bir hoca takımına olan inancını asla kaybetmiyordu. Benzer bir süreç sezonun ilk yarısında yaşandığında, Ali Gültiken ve Özcan Kızıltan'ın ortak kararıyla Gürhan ve Korhan kadro dışı bırakılıp, A2 takımla idman yapmaya zorlanmıştı. Öyle ki bu karar 25 kişilik oyuncu kadrosunun içerisinde iki oyuncuya ceza kesip camianın sesini kesme çabasından öteye gidemedi. Kaybeden Göztepe, kahrolan taraftarı oldu.

Maçın başında oyuncusunu camia ve taraftarın önüne atıp, kendisinde hata aramayan Özcan Kızıltan'a eski oyuncularından bir tanesi bile selam vermezken, Bolusporlu tüm oyuncular Cihat Arslan'ın yanına gelerek hocalarına şans dilediler. Kimseye gücenmesin Özcan hoca, adamlığı satın alamıyorsun güzel ülkemde...

'Umudun yoksa, Onurun için oynarsın'

Saha dışı olayların futbolun önüne geçtiği mücadeleden Vedat'ın mükemmel performansıyla üç puanla ayrılmayı başardık. Sekiz hafta sonra gelen galibiyet camiayı rahatlattı. Hakan - Şamil ikilisiyle başlayınca orta sahada rakibin top yapmasına izin vermiyoruz. Ali Kuçik kısa sürede takıma çok şey katmaya başladı. İleri uçta dinamizmi ile üretken olamayan takımımızın kolay pozisyon bulmasını sağlıyor. Bradley'i golcü diye aldık ama tek yaptığı şey koşmak. Ali Gültiken'den eski bir dost hatırası olarak kadroda yer buluyor. 



Özcan Kızıltan takımına karşı alınan galibiyet rüzgarı tersine çevirmeye yetti. Maç sonunda yaşananları tüm olan bitenden haberi olmayan birisi izlese zirvenin yeni lideri olduk zannedebilir. Taraftarın galibiyet sevgisi, arma sevgisinin önüne hiç bir zaman geçmedi. En kötü gününde bile;


NE DİYORDUK HATIRLA,
KAHPE OLSUN TERK EDEN! 





Maç fotoğrafları;





Değişim


- Cihat Arslan - Özcan Kızıltan değişikliğinden sonra oynanan ilk maç, bir tarafta eski oyuncuları tarafından sevgiyle karşılanan bir hoca diğer tarafta rakip takım antrenörü eski hocaları olduğu için sahada son dakikaya kadar savaşan oyuncular.

- 8 hafta sonra gelen galibiyet...


- Golden sonra ve maç sonu oyuncuların ve Cihat hocanın bütünleşmesi efsane.. İş yerinde olduğum için net göremesem de saha içerisinde duygusal anlar yaşandı.

- Hakan - Şamil orta sahasıyla başlayıp kaybetmediğimiz maçlar vol.1925

- Ramazan'ın kesik yemesi takıma yaradı, yerli Carlos Ömer.

- Soğuk havada deplase yapanları unutmayalım, ayaklarına sağlık.


- Unutmadan bir oyuncumuz vardı adı Idan, gören var mı?