21 Ağustos 2010 Cumartesi

A Milli Erkek Basketbol Takımı

Başlıktan anlaşılacağı gibi bahsi geçen grup bizim 12 dev adam ! Artık Tanjevic politikasıyla 6 senedir dev adımlar atamayan dev adamlar.Son şampiyonada yapılan hatalardan geri dönülünce takımın nasıl seviye atlandığı açıkça ortadayken evimizde yapılıcak olan turnuva öncesi Türk halkına buhranlar yaşatıyor sayın Tanjevic.


En başında oyuncuların kendilerini rahat hissettikleri pozisyonlar dışında oynatıp onlardan verim almayı beklemek hangi mantık içinde değerlendiriliyor bunu sorgulamalıyız.Takım içindeki ufak tefek oynamalarla inanıyorum ki 12 dev adam bir şekilde kendini bulucaktır.Bu işin başındakilerin en büyük güvenceleri seyirci desteği gibi gözüküyor yalnız yaptıkları en büyük yanlışsa kendilerinin milli takım içindeki olumsuz duruma seyirci kalmalarıdır. 



 Turnuva bittiğinde ve olası başarısızlıkta biz kaybımız 6 seneyi düşünürken sayın Tanjevic İtalya'da kahvesini yudumluyor olucak.Başta Kaya gibi oyuncuları milli takımdan uzaklaştırıp Cenk gibi bütün sezon yatsa bile milli takıma gireceğinden emin bir nesil yetiştiren sayın Tanjevic'e ve tüm bu olanları güzelce izleyen Federasyon yetkililerine kocaman TEŞEKKÜRLER!






Hiç yorum yok: