4 Mart 2011 Cuma

Ali Gültiken'den Eşit Davranış Beklentisi




Bugün medyamızda yer alan İBB Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun, açıklamalarına da aynı önemde değerlendirmekteyiz.

Belediyelerimizin ve devletimizin kurumlarının, kulüplerimize yardımlarını çok önemli olduğunu bilmekte ve önemsemekteyiz. Bugün İzmir’imizin gündeminde yer alan bazı bölgelere stat ve tesis yapımı ile ilgili konular kulübümüzü ve camiamızı yakından ilgilendirmektedir.

İBB Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı son açıklamayı da bu ölçekte önemli buluyoruz. Bahsettiğimiz üzere Sayın Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kulüplerimize destek vermesi Futbol kulüplerimiz açısından çok önemlidir. Yapılan her yardımın Türk sporuna yapılmış katkı olarak değerlendirmekteyiz. Fakat yapılacak katkılar ve destekler, her kulübe eşit mesafede ve eşit şekillerde yapılması yönetenler açısından dikkat edilmesi gereken hassas bir konudur.

Milyonlarca taraftara ve Türkiye’nin en köklü camialarından birine sahip olan Göztepe’mize; yapılacak yaklaşımın aynı ölçüde olmasını beklemekteyiz. Bugüne kadar kulüp ve camia olarak maalesef yerel yönetimlerimizden ve Büyükşehir yönetiminden, Göztepe’mizin hak ettiği ve beklediği herhangi bir desteği alabilmiş değiliz.

Siyaseten kurumların başında olan kişiler, milyonlarca kişiye eşit hizmet, eşit davranış düsturuyla bir yönetim şekli sergilemek durumundadırlar. Milyonlarca taraftarı olan camiamızı ve gücünü doğru değerlendirmelerinin kendilerinin de faydasına olacağı kanaatindeyiz. Beklentimiz aynı hassasiyetin kulübümüz ve camiamız adına da gösterilmesidir.

Gelişmelerin ve olayların son derece sıkı takipçisi olacağımızı ve bu konulardaki her gelişmeyi camiamızla ve milyonlarca taraftarımızla paylaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Saygılarımla

GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ
FUTBOL DİREKTÖRÜ
ALİ GÜLTİKEN

Hiç yorum yok: