31 Mart 2011 Perşembe

Sahamız Kapandı..


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 31.03.2011 tarih ve 83 sayılı toplantısında almış olduğu karar sonucu kulübümüz 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmıştır.

Her deplasmanda sorun çıkıyor gibi gösteren başta medya ve taraflı kararlar veren PFDK bizleri son derece önemli maçlarımız öncesi seyircisiz bırakmıştır. Son PFDK toplantısında 24 maddelik kararlar alınmış yalnız 2 takıma saha kapatma cezası verilmiştir. Taraftarı olduğun kulüp durmadan birileri tarafından sorunlu, terörist, kavgacı gibi gösterilince insan ister istemez kendini savunma gereği duyuyor.

Bugsaş maçında deplasmanda olmamama rağmen aldığım bilgilere göre Ankaragücü taraftarı olan kişiler deplasman otobüsümüze saldırıyor ve otobüsteki kardeşlerimiz inince geri vites yapıp kaçıyorlar. Sonucunda ne mi oluyor? 2 maç seyircisiz oynama cezası alıyoruz. Turgutlu maçında polisin deplasman otobüsümüzü taşlaması ve Bugsaş maçında kahpelik yapan Ankara takımının seyircisi yüzünden bu durumlara düşmek ortaya trajikomik bir durum çıkartıyor.

İnandığımız bu yolda başarılı olmak için her türlü engeli bahane üretmeden geçmek zorundayız.Takım içinde olanları yazmak bile istemiyorum. Tayfun'un son maçta oynamaması, Özcan hocanın gereksiz takıntıları vs..Şahsi tahminim Bandırma'nın zorlu fikstürüyle birlikte kalan 6 hafta sonunda elde edeceğimiz 72 puan bizi Bank Asya'ya taşıyacaktır. Takımızın maksimum 4 puan kaybetmeye tahammülü kalmıştır. Aksi takdirde liderliğimiz ciddi anlamda riske girecektir..

Hiç yorum yok: