8 Temmuz 2011 Cuma

Hazırlık Maçları #1

Sezon öncesi ilk hazırlık maçımızı Boluspor'a karşı oynadık. Maça Vedat, Ulaç, Bülent, Evren, Ramazan, Hakan, İlhan, Gürhan, Yasin, Emre, Türker on biriyle başladık. Sezon başında Özcan hoca takıma nasıl bir oyun şablonu oturtacak bilinmez ama şu çıkan takıma bakarsak yapılacak 1-2 takviyeyle çok etkili bir takım olacağımızı söyleyebiliriz.

İlk yarısını 1-0 geride kapattığımız maçın ikinci yarısına tam 6 oyuncu değişikliğiyle başladık. İlk yarıda 19.dakika da Türker yerini Uğur'a bırakmıştı. İkinci yarının başında ise İlhan, Ramazan, Bülent, Vedat, Yasin ve Gürhan'ın yerine Emin, Fuat, Şamil, Ömer, Murat ve Burak görev yaptı. Maçın 69. dakikasında sezonun ilk golü Emin'in kişisel becerisini kullanıp atmasıyla geldi. Durumu 1-1 yapan Emin maçında skorunu belirlemiş oldu.

Herhangi bir yayın olmadığı için maçı ne izledim ne de dinleyebildim. Resmi sitenin yazdıkları üzerinden maçın değerlendirilemeyeceği de çok açık. Hoca elindeki tüm oyuncuları görme fırsatı buldu. Maçın en önemli noktası ise sakatlık olmamasıydı. Umarım sakatlıksız bir kamp dönemi geçiririz..


Fotoğrafların büyük boyutu için üzerini tıklayınız.
 class= class=
 class=

Hiç yorum yok: