9 Temmuz 2011 Cumartesi

Transfer Harekatı #4

Sezonun ilk hazırlık maçında elimizde ki tek forveti de kaybettik. Bilindiği gibi Türker maçın 19.dakikasında omzundan sakatlandı. İlk gelen haberlere göre Türker'in omzunda kırık olduğu söyleniyordu ancak kulüp doktorlarından aldığımız 'duyuma' -buraya dikkat lütfen- göre Türker'in omzunda herhangi bir kırık olmadığı yönünde. Omzunda ki sakatlık sebebinin %100 netleşmesi için Bolu kampından ayrılacak olan oyuncumuz İzmir'e gelecek ve buradaki tetkiklerden sonra ameliyat olup,olmayacağına karar verilecek.

Yukarıda özellikle vurguladığım 'duyum' konusu üzerine birkaç şey söylemek istiyorum. Resmi sitemiz var,eyvallah.. Maçı anlatıyorlar,eyvallah.. Ancak maç içinde oyuncu sakatlanıyor,bilgi yok.. Transfer gerçekleştiriyoruz,bilgi yok.. Transfer haberini artık en son resmi siteden öğrenir olduk.

Forvette yaşadığımız sıkıntı can sıkarken Ali Gültiken gün itibariyle Korhan Öztürk'e imzayı attırdı. Henüz resmi siteden bir açıklama gelmemiş olmasına rağmen Aydın Karabulut'un da seneye Göztepe forması giyeceği konuşuluyor. Defans bölgemiz Bank Asya için gayet iyi durumdayken gelen bu takviyelerle orta sahamızı da güçlendirmiş olduk. Türker'in sakatlığı muhakkak ki yönetimi yerli bir forvet almaya itecektir.Yasin Avcı'yı o bölgede oynatmayı planlayıp başka transfer yapılmazsa çok sıkıntı çekebiliriz. Esasında Tayfun Özkan varda.. Neyse.. O konuya girersem konudan fazlasıyla sapabilirim..

Eldeki oyunculara bakara bir kadro çıkarmaya çalıştım. Ne yaparsam yapayım kadro içerisinden forvete koyacak birini bulamadım. İnşallah gelecek sağlam bir forvet takviyesiyle yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacağız..

Kadro çalışmalarım;

 class=
 class=


Kadroların orijinal boyutu için üzerini tıklayınız.

Hiç yorum yok: