31 Mart 2011 Perşembe

Sahamız Kapandı..


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 31.03.2011 tarih ve 83 sayılı toplantısında almış olduğu karar sonucu kulübümüz 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmıştır.

Her deplasmanda sorun çıkıyor gibi gösteren başta medya ve taraflı kararlar veren PFDK bizleri son derece önemli maçlarımız öncesi seyircisiz bırakmıştır. Son PFDK toplantısında 24 maddelik kararlar alınmış yalnız 2 takıma saha kapatma cezası verilmiştir. Taraftarı olduğun kulüp durmadan birileri tarafından sorunlu, terörist, kavgacı gibi gösterilince insan ister istemez kendini savunma gereği duyuyor.

Bugsaş maçında deplasmanda olmamama rağmen aldığım bilgilere göre Ankaragücü taraftarı olan kişiler deplasman otobüsümüze saldırıyor ve otobüsteki kardeşlerimiz inince geri vites yapıp kaçıyorlar. Sonucunda ne mi oluyor? 2 maç seyircisiz oynama cezası alıyoruz. Turgutlu maçında polisin deplasman otobüsümüzü taşlaması ve Bugsaş maçında kahpelik yapan Ankara takımının seyircisi yüzünden bu durumlara düşmek ortaya trajikomik bir durum çıkartıyor.

İnandığımız bu yolda başarılı olmak için her türlü engeli bahane üretmeden geçmek zorundayız.Takım içinde olanları yazmak bile istemiyorum. Tayfun'un son maçta oynamaması, Özcan hocanın gereksiz takıntıları vs..Şahsi tahminim Bandırma'nın zorlu fikstürüyle birlikte kalan 6 hafta sonunda elde edeceğimiz 72 puan bizi Bank Asya'ya taşıyacaktır. Takımızın maksimum 4 puan kaybetmeye tahammülü kalmıştır. Aksi takdirde liderliğimiz ciddi anlamda riske girecektir..

Hintli kardeşimizin Göztepe Sevdası..

10 Mart 2011 Perşembe

Alanyaspor - Göztepe Maçın Özeti..



Çok sayıda pozisyonu değerlendiremediğimiz maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldık. 80.Dakika'da Ramazan'ı çıkartıp Abdülvahit'i alan Özcan hoca takıma el freni olmayı başardı. Rakiplerimizin kötü hava şartlarından dolayı maç yapmadığı bir günde kazanılacak üç puan çok değerli olacaktı,maalesef olmadı.

NOT: Blogspot yasağından sonra hiç yazı girmedim desem yeridir. Takımla ilgili yazılacak o kadar çok şey var ama kalan 9 hafta süresince her zaman yaptığımız gibi sadece destek vermek en doğrusu olacaktır.

4 Mart 2011 Cuma

Ali Gültiken'den Eşit Davranış Beklentisi




Bugün medyamızda yer alan İBB Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun, açıklamalarına da aynı önemde değerlendirmekteyiz.

Belediyelerimizin ve devletimizin kurumlarının, kulüplerimize yardımlarını çok önemli olduğunu bilmekte ve önemsemekteyiz. Bugün İzmir’imizin gündeminde yer alan bazı bölgelere stat ve tesis yapımı ile ilgili konular kulübümüzü ve camiamızı yakından ilgilendirmektedir.

İBB Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’nun yaptığı son açıklamayı da bu ölçekte önemli buluyoruz. Bahsettiğimiz üzere Sayın Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kulüplerimize destek vermesi Futbol kulüplerimiz açısından çok önemlidir. Yapılan her yardımın Türk sporuna yapılmış katkı olarak değerlendirmekteyiz. Fakat yapılacak katkılar ve destekler, her kulübe eşit mesafede ve eşit şekillerde yapılması yönetenler açısından dikkat edilmesi gereken hassas bir konudur.

Milyonlarca taraftara ve Türkiye’nin en köklü camialarından birine sahip olan Göztepe’mize; yapılacak yaklaşımın aynı ölçüde olmasını beklemekteyiz. Bugüne kadar kulüp ve camia olarak maalesef yerel yönetimlerimizden ve Büyükşehir yönetiminden, Göztepe’mizin hak ettiği ve beklediği herhangi bir desteği alabilmiş değiliz.

Siyaseten kurumların başında olan kişiler, milyonlarca kişiye eşit hizmet, eşit davranış düsturuyla bir yönetim şekli sergilemek durumundadırlar. Milyonlarca taraftarı olan camiamızı ve gücünü doğru değerlendirmelerinin kendilerinin de faydasına olacağı kanaatindeyiz. Beklentimiz aynı hassasiyetin kulübümüz ve camiamız adına da gösterilmesidir.

Gelişmelerin ve olayların son derece sıkı takipçisi olacağımızı ve bu konulardaki her gelişmeyi camiamızla ve milyonlarca taraftarımızla paylaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Saygılarımla

GÖZTEPE SPOR KULÜBÜ
FUTBOL DİREKTÖRÜ
ALİ GÜLTİKEN

1 Mart 2011 Salı

Mardinspor Hazırlıkları Başladı..




Mardinspor maçı hazırlıklarını bugün yapılan antrenmanla sürdüren Göztepe’mizde; Yeni Malatyaspor maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen oyuncumuz Hakan’ın cezası biterken, Bozüyükspor maçında gördüğü sarı karttan dolayı cezalı duruma düşen Ferhat Mardinspor deplasmanında forma giyemeyecek. Ayrıca Yeni Malatyaspor maçında aldığı darbe sonucu sakatlanarak takımdan ayrı çalışan Halil Zeybek, dün yapılan antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başladı. - Resmi Siteden alıntıdır.-