16 Ocak 2011 Pazar

Basketbolcular Derneği

Dernek Kemal Tunçeri başkanlığında İstanbul merkezli olarak kurulmuş.Basketbol oynayan sporcuların mesleki teşekküllerinin olmaması nedeniyle mevcut boşluğu doldurmayı amaçlayan dernek, basketbolcuların mesleki sorunlarına çözüm bulmanın yanında, çeşitli konularda istek ve düşünceleri çeşitli platformlarda dile getirmeyi, Basketbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği gibi kurumlarla uyumlu ve koordineli bir şekilde çalışmayı hedefliyormuş.Türkiye şartlarında ne kadar başarılı olurlar bunu bizlere zaman göstericektir.

(A) Milli Basketbol Takımı Menajeri Harun Erdenay'ın onursal başkanı olduğu derneğin yönetim kurulunda, Kerem Tunçeri, Ömer Onan, Haluk Yıldırım, Hüseyin Beşok, Kerem Gönlüm, Ender Aslan, Engin Atsür, Oğuz Savaş, Tutku Açık, Tufan Ersöz, Evren Büker, Cevher Özer, Görol Karamahmut, Ege Taşpınar ve Onur Altınmakas yer alıyormuş.

Derneğin resmi sitesi vs.. gibi kaynakları olmadığından gazetelerden okuduğumuz bilgilerle yetinmek zorunda kalıyoruz. Umarım Türkiye standartlarında Basketbol yaşantısını sürdüren insanların haklarını sonuna kadar savunmayı başarabilirler.

Hiç yorum yok: