30 Haziran 2011 Perşembe

Transfer Harekatı #3


Sezonu açmış olmamıza rağmen gelen ve gelemeyen oyuncuların sıkıntısını kampa üç gün kala fazlasıyla yaşamaya başladık. Geçen sene şampiyon olan takımın oyuncuları yollanınca herkes isyan etmişti fakat ortaya atılan yıldız isimler bu tepkiyi bir anda kesti. Yıldız isimler transfer edildi mi? Hayır. Sadece isimlerinin medyada geçmesi bile bir çok taraftarın 'Bu yönetimle bu iş olmaz!' tavrının 'Yönetime güvenin ve bekleyin,bombalar yakında patlayacak' haline dönüşmesini sağladı. Hal böyle olunca taraftar ne tepki koyabildi,ne de gelen transferlere sevinebildi.

Oysa sezon bitince başkan İmam Altınbaş'ın Beyaz TV'de konuk olduğu bir programa Ali Gültiken telefonla bağlanmıştı. Telefon bağlantısında yeni sezon için hedeflerini açıklayan Ali Gültiken çok önemli konulara değinmiş ama biz hep hayalimizde ki doğruları dinleyip hedefleri büyük tutmuşuz. Ali Gültiken'in açıklamalarını daha önce sizlerle paylaşmıştım. Ancak sağlam dinleyememişiz ki Ali Gültiken'in dediklerine göre değil kendi hayal ettiğiniz transferleri bekleyip durmuşuz.

Ali Gültiken'in konuşmasının videosunu eklerken söylediklerinin satır başlarını da videonun altına ekleyeceğim. Belki sağlam dinleyemeyenler okuyunca bir şeyleri anlayabilirler.




Ali Gültiken neler demiş?
  • Göztepe için buraları biz geçiş süreci olarak görüyoruz. Bizim temel hedefimiz Avrupa kupalarına katılacak bir takım yaratabilmek. O süreci ne kadar kısaltabilirsek o bizim başarımızdır. 
  • Bu sene oluşturacağımız kadroyla bizi Süper Lige taşıyabilecek bir kadro yapılanması içerisinde gerçekleştireceğiz.Tüm bunları yaparken çok para harcayacak mantelite içerisinde de değiliz.
  • Bank Asya içerisinde bizden fazla para harcayabilecek en az 6-7 takımda olacaktır.Önemli olan doğru oyuncuları,doğru kadroları oluşturabilmek.
  • Çok daha önemlisi takımınızı steril tutabilerek sağlıklı bir şekilde yalnızca işini yapar bir halde götürebilirsek inşallah bu seneyi de sağlıklı bir şekilde bitireceğiz. 
  • Süper lig oyuncusu almak çok iyi takım yapmak anlamına gelmez. Her ligin kendi dinamitleri var o ligde sizi taşıyabilecek oyuncularla o başarıları yakalamanız gerekir. Bu lig için ne gerekiyorsa,hangi tip oyuncu gerekiyorsa onları alacağımızı söyleyebiliriz.


Hiç yorum yok: