31 Temmuz 2011 Pazar

2011/12 Forma Tasarımı

Malumunuz şike operasyonu liglerin geç başlamasına sebep oldu. Bizler Bank Asya'ya çıktığımız bu sezonu sabırsızlıkla beklerden elde olmayan sebepler önümüze çıkıyor. Transferleri bir kenara bırakacak olursak, sezon açılışını erteleyen yönetimimizden henüz kombine fiyatları ve yeni sezon formalarıyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Hazırlık kampı ürünlerine bakacak olursak bu sezonda çok az değişiklik yaparak bizlere bir forma sunacaklar. Açıkçası hazırlık kampında giyilen tişörtler(altta) çok hoşuma gitti.


Avrupa'da ve Türkiye'de pek çok takım yeni sezon formalarını tanıtmaya başladılar. Yönetim şu sıralar transferlerle ilgileniyor olacak ki forma tanıtımı konusunda biraz geç kaldılar.

Tasarımlardan pek umudum yok ancak Göztepe forması olduğu için bazen tepkisiz kalıp almak zorunda kalıyoruz. Bu sezon çıkacak forma konusunda ufak çapta bir çalışmamız oldu. Tabii ki çalışmamızı sadece beklenti üzerine yaptık.  Bekir Öktem kardeşim sayesinde kafamdaki formayı çok net olarak çıkarabildim. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum. Yaptığımız taslak forma konusunda biraz tereddütlerimiz de oldu. Malum sponsorumuz ALPET'in mavi fon kullanması bizleri sıkıntıya soksa da biz onu kırmızı yaparak ufak çaptaki bu sorunu ortadan kaldırdık. Biz bir şey yapmaya çalıştık umarım beğenirsiniz..


 class=
Tasarım sadece bu kadardır. Detaylandırma beklemeyiniz. Unutulmasın ki beklentiler üzerine yapılmış bir tasarımdır. ( fazla ciddi oldu ama idare edin beyler ) PSG yeni sezon formalarına benziyor da olabilir. ( yazar burada da idare edin beyler diyor ) Saygılar...

1 yorum:

İsmail dedi ki...

Fikrimi çaldın!!!! Telif istiyorum!!!!