10 Temmuz 2011 Pazar

Özcan Kızıltan Trtspor'da.


Özcan hocanın Ümit Aktan'ın programına katılacağını duyunca açıkçası heyecanlanmıştım. Bir umut bu sene kadro nasıl oynayacak? Transferlerden memnun mu? Teşekkür ederek yollarımızı ayırdığımız oyuncularımızın neden gönderildiği? Yeni transfer yapılacak mı? yapılacaksa hangi bölgeye transfer düşündükleri gibi sorulara cevap bulabileceğimizi düşünüyordum. Hoca ne yaptı? Programa katılmaktan duyduğu mutluluktan bahsetti ve Fenerbahçe'nin durumuna üzüldüğünü söyledi. Hocayı burada suçlamak kesinlikle acımasızlık ve işgüzarlık olur. Ama şunu da söylemeden geçemiyorum; Ah be hocam bu programa keşke hiç çıkmasaydın.

Ufak bir notta programın yöneticisi Ümit Aktan'a.. Özcan hocayı programa çıkarıp toplamda 5-6 dakikayı geçmeyecek kadar konuşturması da takdir etmek lazım. Sezon boyunca primi Bank Asya'dan yapacaksın sonra Ümit Aktan İle transfer programında şike konuşacaksın! Ne güzel memleket!

Yaklaşık yarım saat kadar süren kayıtlardan Özcan hocaya ait sadece 3 -yazıyla üç- dakikalık bir konuşma çıkarabildim. İzlemeyenler için Özcan hocanın konuşması..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

katıldıgı programın adı ÜMİT AKTANLA TRANSFER
BEN ADINI DEYİŞTİRDİM
ÜMİTLE GEYİK MUHABBETİ

TRT KLASINI KONUŞTURDU.