24 Şubat 2014 Pazartesi

Şampiyonluk Hikayesi #1

Twitter sayesinde tanıdığımız güzel adamlarla aylar öncesinden Hatay deplasmanını hayal edip duruyorduk. Yılbaşı gecesi bile birbirinden ayrı 23-24 tane adam istemsizce twitter ve whatsapp grubuna ŞAMPİYON OLACAĞIZ! yazıyordu. Tüm bunlar olurken Özgür hoca takımdan ayrılmış yerine Zafer hoca gelmişti. Armaya gönülden bağlı kimi zaman 5-6 kişi diyerek ötekileştirilen o güzel adamlar şampiyonluğa olan inançlarını hiç kaybetmediler..

Maç sabahı çoğu kişi gibi 04:30 gibi başlamıştı. Mersin'den Mehmet'i alıp Adana'ya gidecek ve tayfaya katılacaktım. Mehmet'in Göztepe ile uzaktan yakından bağlantısı yok. Bizim tribünü ve ortamı merak ettiği için gelmek istedi, kırmadım. Sabah 08:25 gibi tayfanın uçağı Adana'ya indi ve Hatay'a yolculuk başladı.



Hatay'a vardığımızda cumartesi gününden Hatay'a ulaşan arkadaşlar bilet sıkıntısını çözmüş o konuda neyse ki sıkıntı çekmedik ve stadyumdaki yerlerimizi aldık. Buraya kadar anlattıklarım içerisinde bol bol piiz olan herkesin şampiyonluk inancının tavan yaptığı zamanlardı. Taraftarların Hatay'a akın etmesi topçulara da yaramış olacak ki maçın ilk çeyreğinde ilk gol geldi. Derken Halil'in nefis golüyle fark ikiye çıktı. Biz daha ikinci golün sevincini yaşarken maç 3-0 oldu. Yalnızca Halil'in 2.golde seken topa vurduğu anı gördüm ve sonrasında olanları şu an bile zar zor anımsıyorum.

Maç 3-0 olunca Göztepeli olmanın gereği olarak kimse rahatlayamadı. Esasında tribün uzun süredir özlenen tabloyu Hatay'da gösteriyordu. Herkes birlik içerisinde hareket edip en ufak bi' taşkınlık olmamıştı. Hatay tribünlerine de teşekkür etmek lazım gereksiz holiganlık yaparak ortamı germediler. İşler hayal ettiğimiz gibi gidiyordu takım 3-0 öne geçmişti belki ama Göztepeliler olarak bu duruma alışık değildik. Neyse ki takımımız bizi utandırmadı ve skor 3-2'ye geldi. Son dakikalarda klasik Göztepe sendromu ile akıl sağlımız yeterli zararı gördü ama bu kez işler tersine dönmedi galibiyeti almayı başardık. Hatay'da galip geldik işin kutlaması Adana'ya sarktı. Kazancılar'da galibiyetin hakkını verdik diyebilirim. Özellikle Kazancılar'da okunan isyan marşı ve besteler eğlenmeyi çok özlediğimizi hatırlattı. Bizler mutlu olmayı hak eden güzel adamlarız şartlar gereği bir türlü istediğimize ulaşamıyoruz. Ama biliyoruz ki gün gelecek ve biz o armayı en yukarılara taşıyacağız.

Hatay maçı yaşandı ve geçti. Önümüzde zorlu Yeni Malatyaspor maçı var. Çarşamba günü lider olmak için süper bi' gün umarım takımın Hatay maçı motivasyonu devam eder. Son olarak KıpKıp, Sercan ve Bora abilerime, Göztepe Twitter tayfa olarak çorbaya değil armaya hizmet için koşturan güzel abilerim ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Dün güzelse Göztepe kadar onlarında payı büyük. Her şey büyük Göztepe için, iyi ki varsınız!

( Maçın 25.dakikasında skoru sormanla 1-0 olduğuna inandırmak için 10 dakika harcamış olsam bile seviyorum seni güzel abim :))))) )

Her şeyi detaylı yazmak istedim fakat bazı güzellikler bize kalsın. Unuttuklarım varsa kusura bakmasın.. 

Hiç yorum yok: