2 Şubat 2014 Pazar

Süreç


İlk yarının son haftasında Turgutlu deplasmanının hemen sonrasında Özgür hoca ile yollar ayrıldığında yeni gelecek hocayı merakla bekliyorduk. Esasında Göztepe ve Altınbaş'ı birazcık tanımış olan kime sorsak inşallah daha isimsiz, bize yeterli olmayacak hoca gelmez diyordu. Çünkü Altınbaş yönetimi kimi yetersiz görüp gönderdiyse yerine hep soru işaretleriyle dolu hamleler yaptı. Başlarda futboldan anlamıyorlar ama profesyonel yöneticilerle çalışılıyor diye uyutulduk o günlerde bile verilen sözler hep 'Göztepe 5 yıl içerisinde Avrupa'da' olmuştu. Bank Asya'ya çıkılan sezon yaşanan kadro kıyımı ile başlayan süreç bugün taraftar için hüsranın ötesinde acı verecek duruma geldi. 

Süslü cümlelerle verilen sözlerin karşılığı hep taraftarın canını acıttı. Zamanla yaşanan sıkıntılar bile sürekli tekrar etmeye başladı. Yeni hoca geliyor, tutamayacağı sözler veriyor, takım kötü gidiyor, hoca ilk olarak tesisten dert yanıyor, takım daha kötü oluyor, hoca idman yapacak yerimiz yok diyor, hoca ile yollar ayrılıyor.. Sonra taraftar bizi kurtaracak özlenen günlerdeki gibi top oynatacak hocayı beklerken Göztepe'yi basamak olarak gören ardında pek çok soru işareti olan hoca ile anlaşılıyor. Süreç başa sarıyor.  Yeni hoca geliyor, tutama....

Esasında herkesin rahatsız olduğu şeyler açıkça ortada.. Bunları yüksek sesle konuşmak gerekiyor. Çünkü olmuyor yani ne yaparsak yapalım sahada istediğimiz Göztepe'yi bulamıyoruz. Altınbaş'a yakın duran menajerler, sürekli sıkıntıya sebep olan scout ekibi, yaraya ilaç olmayacak transferler.. Göztepe'nin kendi evlatları artık o kulüpten içeriye girmeli. Ne şekilde olur, kim buna ön ayak olur bilmiyorum ama Altınbaş ailesi şunu çok iyi anlamalı; sahada oynanan futbol değil gençliğimiz..


Hiç yorum yok: