8 Ekim 2014 Çarşamba

2010 Sendromu


Malum 2010 şampiyonu kadronun dağılması oynadıkları futbol kadar hoş olmamıştı. Pek çoğuna göre haksızlık yapılarak kulüple ilişkileri kesilmiş ve başarılı oldukları yerden gönderilmişlerdi. Esasında kadro dağıldıktan sonra tribünün dilinde her başarısızlık 2010 ah'ı olarak dillendirildi durdu. 

Her kötü sonucun ardından yapılan oyuncu kıyaslamaları, kaybedilen puan sonrası eski futbolcuların tekrar takımda görülmek istenmesi gibi süreçlerin ardından bu seneki kadro bizlere gösterdi ki aranan eski futbolcular değil karakterli topçulardı.. İşler kötü gidince gerekli olanı 2010 sezonundan beri yanlış taraflarda aradık durduk. Şampiyon kadro elbet ki unutulmayacaktır, bu vesileyle ah defterini kapatmış sayalım.

2010 yılındaki takım nasıl oyun karakteriyle, tribünle olan bağıyla, Göztepe armasına duydukları saygıyla şampiyon oldularsa bugün sahaya çıkan takımda aynı ışığı gösteriyor. Öyle bir takım kuruldu ki övmeye başlayınca 13-14 topçu sayıyoruz. Sahada aldığı paranın hakkını sonuna kadar veren topçular ve buna zemin sağlayan GÖZTEPELİ yönetim sayesinde henüz 7.hafta bitmişken şampiyonluk türküleri söylüyoruz.

Pazar günü şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz olan Bandırmaspor maçı var. Akşam maçı olması tribün olarak bizi mutlu eder ama alınacak alkolün boyutunu ve henüz 7. haftadan 2. uyarıyı aldığımızı unutmayalım. Tribün olarak bize asla rakip olamayacak Bandırma için yeni bir ceza alıp sezonun hemen başında saha kapatma cezalarıyla uğraşmayalım. Herkesin içinde yüksek sesle bağıralım, KÜFÜR ETME! ETTİRME!




Hiç yorum yok: