1 Aralık 2013 Pazar

Hem çilemsin, hem çarem.

Bank Asya'ya yükseldiğimiz sezondan bu yana gol problemini şiddetli şekilde yaşıyoruz. Yani bünyemiz uzun süredir bol gollü galibiyetlere alışık değil. Bugün takımın 3.golünden sonra (ben dahil) nasıl sevineceğimizi bilemedik.. 


Geçtiğimiz hafta yaşanan tatsız olaylardan sonra Özgür hoca sosyal medya önde gelenleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Aynı ligde şampiyon olduğumuz sezon takım bol bol sabah kahvaltılarına giderdi hatırlayanlar olacaktır. Özgür hoca toplantıda kendisinin hatalı olduğunu kabul edip, ortayı bulma yoluna gitti. Göztepe teknik direktörü olarak da yapabileceği başka bir şey olduğunu düşünmüyorum. Mevzunun tatlıya bağlanıp kapanması önemliydi ki neticede böyle oldu.

Bu haftaya bakacak olursak,
- 3 yıl sonra yine deplasmanda alınan 5 gollü galibiyet.
- Yerine gelen öz güvenler,
- Şaban ve Cihan'ın istekli oynaması,
- Enes Kubat ve Furkan Alakmak'ın engellenemez gelişimleri,
- Hasan Türk'ün orta sahada haftalardır aradığınız adam benim mesajı,
- Özgür Zengin'in hatasından dönüp eldeki kadroyu en iyi şekilde sahaya sürmesi,
- Haftalardır göremediğimiz istekli ve arzulu oyun,
- Kırklareli taraftarının 5 yemesine rağmen maç sonu Göztepe'mizi tribünlere çağırması günün güzellikleriydi.

Bugünkü istek ve arzumuzu sahaya yansıtırsak bulunduğumuz ligde karşımızda durabilecek rakip yok. Hele ki iç sahada tribün desteği ile Alsancak Cehennemi'ne gelen takımlar yine günler öncesinden dertlenecektir. 

 * Göztepe'miz en son 3 yıl önce yine aynı ligde Turgutluspor deplasmanında 5 gol atmayı başarmış. Şans ki o zamanda yazıyormuşum. Maçın hikayesini merak edenlere;   Turgutluspor * Göztepe

1 yorum:

Adsız dedi ki...

tebrikler Mert Askerliği bitirip işinin başındasın ama sporu bırakmaman sevdanda da uzaklaşmaman çok güzel