17 Ocak 2014 Cuma

Büyüklük


Yukarıdaki videoyu izlemeye başladığımda bununla ilgili söylenmesi gerekenlerin olduğunu düşündüm. Çünkü böyle adamlar yarın biz sizin semtinize geldik, şekil yaptık demeye yüz bulacaklar.

Video defalarca ve çok dikkatli şekilde izledim. Sizlere bir kaç noktadan bahsetmek istiyorum;

- Videonun 18.saniyesinde net olarak görüldüğü gibi beyaz Kangoo, Caddy tarzı bir aracın arkasına saklanarak atkıyı açıyor arkadaşımız, cidden büyük delikanlılık.

- Meşale ise Göztepe köprüsünün değişilmezlerinden. Yoldan geçen araçtan da anlaşılacağı gibi adamlar şekil yapıldığını bile anlamayıp Göztepeli sanarak destek kornaları çalıyorlar..

-Videoda 33.saniyede arkadaş yanlışlıkla veya bilerek altay adamı götünden siker diye bağıracakken 35.saniyeye gelmeden seste kısılma oluyor. Hem götü yemiyor bağırmaya hemde G.A.G.S'i hatırlayıp susuyor. Devamında OoOoO diye bağırırken sesinin ne kadar yükseldiğini fark ediyoruz ve iyi ki doğdun altay derken sesteki kısılmayı videodan çok bariz fark edebiliyoruz. 

Sonuç olarak böyle arkadaşlar mevcut zekalarıyla mahalledeki yeni yetmelere 'ulen gittik köprülerinde mevzu yaptık' demekten öteye geçemeyecekler. Varsın kendilerini böyle avutsunlar. Allah çarşılarına pazar, bucalı kardeşleri ile mutluluk versin. 



Kimisi hava şartlarıyla, kimisi arma aşkıyla.. 

Hiç yorum yok: