2 Ocak 2014 Perşembe

Sorular #1

     


     Sayın başkan taraftarlar olarak Göztepe'ye verdiğimiz değeri ve emekleri anlatmaya kalkmak gibi bir niyetim yok. Yaşım ve duruşum gereği bunu benden daha iyi yapacak ağabeylerim tribünde mevcut. Benim söylemek istediklerim beklentisi olan taraftarın sizden herhangi bir olumlu reaksiyon alamamasıyla alakalı.. 

- Sayın başkan ilk maçtan takımın hocasını kovduktan sonra taşın altına elini sokan Özgür hocaya sahip çıkarken neden devre arasına girildiği gibi kendisini gönderdiniz? Özgür Zengin başarılıydı veya başarısızdı bu tartışılır ama sizin bile hala yanınızda görmek istediğiniz hocayı gönderdikten 48 saat sonra nasıl oldu da takımın yeni hocasını bulabildiniz? 

 - Sayın başkan scout ekibi yıllardır gerekli çalışmayı yapıyor diye avutulup duruyoruz. Şimdi tek tek yapılan zarar ziyan transferleri yazmaya kalksam inanın sizde sıkılıp, okumayı bırakırsınız. Bunları kulübün başkanı olarak gördüğünüz halde neden ısrarla aynı hatalar yapılıyor? Birilerinin bundan kazancı mı var? Varsa neden Göztepe kulübünde sür'atle uzaklaştırılmıyorlar?

      Açıkçası söylenecek, yazılacak çok şey var. Takım devre arası kampı için Antalya'ya gitti ve transferler yine hazır değil. Devre arası transferi zorluklarını biliyoruz elbet ama Göztepe'ye gelecek oyuncu bulamayan yöneticilerle çalışıyorsanız lütfen etrafınızı sorgulayın. Merak ettiğim ve öğrenmek istediğim şeyleri az da olsa yazdım. Umarım geçerli cevapları alırım. 

Hiç yorum yok: