10 Şubat 2011 Perşembe

Ali Gültiken’den Basın Toplantısı


Yaşanan olaylardan sonra Özcan Kızıltan'ın hedef durumuna gelmesi ve takımın liderliği kaptırmasıyla Futbol Direktörümüz Ali Gültiken basın toplantısı düzenledi. Ali Gültiken'in yaptığı açıklamada ;

'' Şampiyonluk yolunda önemli süreç devam ediyor. Yarış içerisinde hedefini kovalayan, şampiyonluğa inanan bir takımımız var. Bu süreç içersinde rekabetin getirdiği beklenmedik sonuçlar ortaya çıkabilir. Bunların ortaya çıkması takımımızın, camiamızın hedeflerinde herhangi bir sapma yaratmaz. Takımımız sezon başından beri her maça kazanmak için, şampiyonluk düşüncesiyle oynuyor ve bu şekilde de oynamaya devam edecek. İlk yarıda ki maçlarda da takımımızın puan kayıpları oldu. Fakat ilk yarıyı zirvede bitirdik. Okullarda karne sene sonunda verilir. Arada sınavlarda alınan başarısız notların telafisi her zaman mümkündür. Önemli olan sene sonunda notlarımızın ortalaması ve geçip geçmediğimizdir. En başarılı karneye sahip takım olarak taraftarımızla şampiyonluk yaşayacağız. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın'' dedi.


Ali Gültiken belli ki Özcan hocaya güveniyor.Belki de böyle bir ortamda olması gerekeni yapıyor. Her camia için sabır hedef olarak konulabilir ama Göztepe Taraftarının sabredecek gücü kalmadı. Umarım Özcan Kızıltan  bunun farkındadır. 

Hiç yorum yok: