7 Şubat 2011 Pazartesi

Hafta sonu Göztepe'ye Yapılanlar!

Hafta sonu oynanan İskenderun D.Ç maçında takımımız 2-0 mağlup oldu.Mağlubiyetin detaylarından çok yandaş medyanın Göztepe üzerine yaptığı yorumları konuşmak gerekiyor. Her fırsatta taraftarımızı kavgacı, küfürbaz, kendini bilmez gibi göstermekten bıkmadılar. Yalı tüm bu yanlı yorumlara şöyle bir açıklamayla cevap verdi ;

Bir hafta öncesinden sosyal paylaşım sitelerinde maçta olay çıkaracaklarını beyan eden videolar yayınlayan İDÇ spor taraftarları masum Maçın başından sonuna kadar göztepeye küfür eden İDÇ spor seyircileri masum Adını bile anmak istemediğimiz karşıyaka atkısı açarak göztepe tribünlerini tahrik eden İDÇ spor seyircileri masum Sahaya inip GÖZTEPE klubesine gelerek Teknik Direktörümüze yumruk atan İDÇ spor taraftarı masum Yan hakeme yabancı madde atarak maçın durmasına sebep olan İDÇ spor taraftarları masum Olanlara tepki gösteren taraftarlarımıza copla ve bibergazı ile orantısız güç kullananarak koltukların kırılmasına sebep olan polis ve özel güvenlik ekiplari masum Olayları şeref tribününden izleyip, tribünleri yatıştırmak için hiçbir çaba göstermeyen GÖZTEPE ve İDÇ spor yöneticileri masum Binlerce kilometre yol katederek GÖZTEPE armasının peşinden giden, 85. dakikada tahrikler son noktasına ulaşıncaya kadar takımlarını küfürsüz ve muhteşem şekilde destekleyen GÖZTEPE taraftarları SUÇLU !!!


Her fırsatta bizleri yok sayan İstanbul medyasına gün gelir cevabımızı en güzel şekilde veririz. Bizlere yakın geçmişte Fethiye ve Isparta'nın yaptıkları ortadayken, İskenderun'un bir anda erkek kesilmesi son derece düşündürücü. Gerekenlere en güzel cevabı İzmir'e geldiklerinde verdik. Örnekleri çok açsınlar Şanlı Göztepe'nin tarihini okusunlar. Son olarak da haberlerde verilmeyen bir videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Futbolcusundan taraftarına bu kadar kin dolu bir İskenderun varken suçu Göztepe'ye atmak YAVŞAKLIKTIR!!!



Hiç yorum yok: