20 Şubat 2011 Pazar

Göztepe - Bozüyükspor Maçı Öncesi..






Göztepe bu sezon iç sahada 12 maç yaptı. Bu 12 karşılaşmada 9 galibiyet, 3 beraberlik aldı ve henüz yenilgi yüzü görmedi. 12 maçlık bu süreçte 29 gol attı,9 gol yedi ve 30 puan topladı. İç saha maçlarını detaylandırırsak tek gol atamadığımız maç 0-0 biten Y.Malatyaspor maçıyken,en gollü geçen karşılaşma ise 4-1 gibi net bir skorla tamamladığımız Hacettepe maçı olarak karşımıza çıkıyor.

Rakibimiz Bozüyükspor ise deplasmanda şu ana dek 11 maç oynadı. 11 deplasman karşılaşmasında 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. 11 gol attı, 14 gol yedi ve sonucunda 15 puan topladı. Bozüyükspor'un deplasman karnesinin pek iyi olduğunu söylemek güç fakat rakibimiz son 7 haftadır yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgilerini ligin 16.haftasında lider Bandırmaspor'a deplasmanda 3-0 yenilerek aldılar. 

Turgutluspor deplasmanın alından 5-0 gibi net bir skor olmasına rağmen takımın iyi futbol oynadığını söylemek güç. Çift forvet sisteminin takıma getirdiği artılarla kazanılmış bir maç olduğunu göz ardı edemeyiz. Rakibimiz zorlu ama iç sahada hiç maç kaybetmedik. Zorlanmamız olasılığına dikkat çekerek bu maçtan seyircimizinde desteğiyle galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum. Aksi bir durumda hem Özhan hocayı hem de futbolcuları stresli günler bekliyor olacak. Onlardan tek beklenen kalitelerini sahaya yansıtıp Göztepe'yi özlenen yerlere geri getirmeleridir ve eldeki kadro bunun için yeterlidir..

Hiç yorum yok: