6 Şubat 2011 Pazar

Mersin İdman Yurdu - Samsunspor

Tevfik Sırrı Gür stadyumuna gittiğimde,Maraton tribününe biletimi almaya karar vermiştim.Daha tribüne girmeden bir kaç tane Şeytanlar grubu üyesi arkadaşla tanıştım.Bu arkadaşlar Şeytanlar grubu liderlerinden Aynalı lakaplı kişiyle tanışmama,maç içerisinde rahat bir şekilde fotoğraf çekmeme yardımcı oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Tribün içerisinde Göztepe taraftarı olduğumu gizleme gereği duymadım.Şeytanlar bunu büyük bir olgunlukla karşıladılar.Açıkçası bu kadar hoşgörü beklemiyordum. Şeytanlar Grup olarak böylece büyük düşünmeye başladıklarını göstermiş oldular. Eskiden 3-5 çapulcu olduklarını düşünürdüm. Uzaktan-arkalarından- atmakla olmuyormuş. İnandıkları bir doğru var ve bu yolda ilerliyorlar. Yalnız bu kadar iltifat onların iyi bir tribün grubu olduğunu göstermeye yetmiyor. Hala düzgün besteleri yok.Layla la la Mersin lalalalala Şeytanlar bundan ileri gidemiyorlar.

Maçla ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum.Erken gelen gol sayesinde MİY güzel bir galibiyet aldı.Defansif anlamda derslerine çok iyi çalışmışlar.Kendilerini kutluyoruz.

Maçla ilgili fotoğraflar,umarım hoşunuza gider..

(Fotoğrafların büyük boyutu için üzerine tıklayınız.)




 


 

 

 

 

 









                                           ( Maçtayım ama aklım Göztepe'de,1925! )

                                            ( Stadyumda maç izliyorsan hayatın gerçeği! )











Fotoğrafları kullanmak isteyenler olursa benimle irtibata geçmeleri yeterlidir.İzinsiz kullanmayınız.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ayagına saglık kardesim.biz sehr dısında oldugumuzdan herzaman yokuz ama aynalı orda herzaman bekleriz seneye göztepeyi de bekleriz
güray