22 Mayıs 2011 Pazar

Göztepe Futbol Akademisi

Herkesin ortak beklentisi alt yapıların düzenli çalışması ve A takımlara oyuncu çıkarmasıdır. Bu bağlamda Göztepe Futbol Akademisi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmektedir. Yeni dönem Futbol Akademisi seçmelerine ve gerekli bilgilendirmeye burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Benim burada sizlerle paylaşmak istediğim bu futbol akademisinin gizli kahramanlarıdır. Göztepe Futbol Akademisinde çalışan antrenör ve teknik sorumlularını eldeki en iyi verilerle sizlere tanıtmaya çalışacağım.
                            ( Fotoğrafı büyültmek için tıklayınız. Aşağıda adı geçen antrenörler sırasıyla bu tablodadır.)

Nedim Yiğit, Gençlik geliştirme Teknik Direktörü ve Futbolcu izleme takip birimi sorumlusu olarak görev almaktadır. Daha önce Galatasaray'da çalışan Nedim hoca bu akademinin başındaki adam durumundadır.

Saffet Türksoyuer, Futbol okulları koordinatörü ve idari koordinatör olarak görev alan hocanın UEFA B lisansı bulunmakta. Daha önce Altay kulübünde çalışan Saffet hoca şu anda Göztepe'miz için çalışmaktadır.

Suat Arıcan, Akademi kaleci antrenörü olarak görev almaktadır. Hocamız Kaleci Antrenörü B Belgesine sahiptir.

Serdar Sabuncu, U-16 takımı teknik sorumlusu olarak görev almaktadır. UEFA B lisansına sahip olan hocamız daha önce İzmirspor ve Altay kulüplerinde çalışmıştır.

Kural Altıntaş, U-17 teknik sorumlusu olarak görev almaktadır. Daha önce Burdurspor ve Bucaspor'da görev almıştır.

Serkan Yeğin, antrenör olarak görev almaktadır. Hocamız daha önce Fenerbahçe ve Altay kulüplerinde görev almıştır.

Gökhan Bahıtlı, futbol okulu antrenörü olarak görev almaktadır. TFF lisansına sahip olan hocamız daha önce İzmirspor'da görev almıştır.

Mehmet Turhan Demir,Ziya Demir ve Ruhi Öner hocalarımızda futbol okulu antrenörü olarak görev almaktadırlar.


               

Hiç yorum yok: