28 Mayıs 2011 Cumartesi

Ertuğrul Günay Ziyareti..


Önce Göz Göz mağazamızı gezen Bakan Günay ardından Göztepe’mizin tarihi başarılarının bir aynası olan müzemizi gezerek tarihte elde ettiğimiz başarılar hakkında bilgi aldı. Başkanımız Sn İmam Altınbaş, müze anı defterini imzalayan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a, üzerinde bakanımızın ismi yazılı 35 numaralı Göztepe formasını ve kendi adına yapılmış taraftar kartımızı hediye etti. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay müzemizde bulunan anı defterine yazdığı yazıda “İzmir spor tarihinin övünç vesilesi Göztepe Spor Kulübü’ne ziyaret ederek en iyi dileklerimi sunuyorum” dedi.
Şampiyonluk maçımız olan Göztepe Çankırı Belediyespor maçında stadyumda yer alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, uzun bir aradan sonra ilk defa bir maça gidebildiğini, stadyumda görmüş olduğu taraftarımızın, coşkusunun ve büyüklüğünün kendisini büyülediğini ifade ederken, bundan sonra Göztepe’nin daha önemli zaferlere imza atacağına inandığını belirtti.
Ziyaret sırasında Başkan Vekilimiz Serdar Samur; Göztepe’mizin kurumsallaşma ve stratejik yönetim modeli hakkında Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ve beraberindeki heyete bir sunum yaptı.
Resmi siteden alıntıdır.

Sürekli dile gelen ziyaret bugün gerçekleşmiş. Bu konu üzerine daha önce yazmıştım daha fazla uzatmak istemiyorum. Daha önce yazdığımı okumak için burayı tıklamanız yeterli.

Hiç yorum yok: